Anna + Juicen

Anna+Juicen website

I forbindelse med kurset ‘Design for Digitale Kommunikationsplatforme’ på min kandidat på IT-Universitetet, designede vi en hjemmeside og bestillingsplatform i samarbejde med en lokal juicebar på Vesterbro, som ønskede at udvide sit sortiment til at sælge juicekure.

Projektet bestod både i at udforske Annas og kundernes behov, skabe Anna+Juicens visuelle identitet, udvikle den konceptuelle hjemmeside, samt kode hjemmesiden i html, css og bootstrap. Mit rolle bestod hovedsageligt i, konceptudviklingen, det visuelle design samt at kode hjemmesiden.

Gennem interviews med ejeren Anna og flere af hendes kunder, identificerede vi den identitet Anna ønskede for hjemmesiden, samt de behov den skulle opfylde for hendes kunder. Kunderne udtrykte et behov for at kunne læse om hvad en juicekur var, hvordan man agerede under den, og hvilken virkning den kunne have, samt en vejledning til hvordan man håndterede eventuelle udfordringer undervejs.

Anna udtalte efterfølgende at hun var rigtig glad for vores design, tog straks logoet i brug i hendes juicebar, samt gik videre med lancering af hjemmesiden.